Gagaju Bush Camp

1 december 2012 - Noosa Heads, Australië

Hallo allemaal,

Zo we zijn weer 2 dagen terug van Gagaju Bush Camp. Het was een free excursion die we bij het hele excursie pakket gekregen hadden. We hadden veel gemengde verhalen gehoord op Fraser en Whitsunday van mensen die al waren geweest, maar Mandy en Anne hadden gelijk, het was harstikke leuk.

Dinsdag 27-11

Nadat we het laatste verhaal hadden getikt op de site, zijn we achter het busje aangereden naar het bush camp. Terwijl de rest onderweg nog boodschappen moesten doen, hebben wij lekker koffie gedronken. Op het bush camp kregen we een korte rondleiding langs de geimproviseerde dorm rooms, de tentjes, pool table, tv-room en keuken. Daarna werden we met het busje naar een zandsteenmijn gebracht, waar we in konden zwemmen omdat het met regenwater gevuld was. Konden we van een 6 meter hoge klif het water inspringen. Ik maakte nog een paar bommetjes maar had de volgende dag mooi een blauwe plek op me kuit daarvan. Ook nog een moddergevecht gedaan met 11 man in een modderpoel waar je tot je middel in wegzakte. 's avonds lekker gegeten, wat gedronken en gepoold met onze overwegend engelse groep.

Woensdag 28-11

Op tijd uit bed vandaag want om 8 uur de briefing voor de kayaktocht die we gaan ondernemen. Eerst nog ontbeten en de lunch alvast voorbereid. Uur of 9 vertrokken voor een tochtje van uiteindelijk 16 km. We zijn halverwege nog naar de pub geweest, maar we waren ons geld vergeten. Op de terugweg zijn we naar een kreekje gevaren waar we van een ropeswing het water insprongen of van een hoge tak uit de boom. Weer een paar blauwe plekken op mijn benen. We waren blij dat we na de terugweg weer op het camp waren, was toch best zwaar. Daarna om bij te komen maar een filmpje (Limitless) gekeken en 's avonds weer erg gelachen.

Donderdag 29-11

Vandaag weer vroeg vertrokken voor kayaktocht 2. Deze was gelukkig in totaal maar 8km maar de meesten hadden nog wel spierpijn van de dag ervoor. Halverwege aangelegd op een strandje en in het dichtsbijzijnde zwembad gaan zwemmen. Bleek later bij een resort te horen dus dat was niet helemaal de bedoeling maar wij hadden lekker gezwommen. Op de terugweg zag Lynn nog stingrays in het ondiepe water en heeft ze de dooie duitser die bij ons in de kayak zat een beetje verrot gescholden omdat hij niks deed. 's avonds vooral veel gedronken en weer veel gelachen.

Vrijdag 30-11

Uitslaapochtendje!!!! Ontbeten en thee gedronken met stefan uit Echt (L). Lekker veel zitten ouwehoeren over voetbal en Lynn ondertussen douchen. Daarna afscheid genomen van onze engelse en noorse vrienden die met het busje werden weggebracht naar Noosa. Wij zijn ook naar Noosa vertrokken en hebben daar op internet gezeten om onze CV's te vertalen en naar werk te zoeken. Daarna op de camping gekookt en naar vuurwerk gekeken. Het was niet zo boeiend maar iedereen vond het schijnbaar heel spannend. 's Avonds heeft Lynn ook nog een paar verveldende duitse jochies verteld dat ze beter even de muziek uit konden zetten omdat ze anders heel boos zou worden. Ik hoorde zelfs 's nachts dat 1 van hen een tik op ze hoofd kreeg van een Ozzie die het blijkbaar ook zat was.

Zaterdag 1-12

Vandaag het tentje verplaatst naar een andere kampeerplek toen we ons verblijf wilde verlengen. Met veel pijn en moeite zonder scheuren in de tent gelukt. En de rest van de ochtend bezig geweest met onze CV's opsturen. Nu hopen op reacties. We gaan zo de verschillende barretjes en restaurants af of ze nog mensen zoeken. Morgen waarschijnlijk hetzelfde en als we de komende dag geen reacties krijgen, gaan we door naar het volgende dorpje.

Dus voorlopig waarschijnlijk niet zulke spannende verhalen. Maar als je wilt, kan je altijd ff een mailtje sturen. Wij vinden het ook leuk om een beetje op de hoogte gehouden te worden vanuit NL.

Speak to you later!!!

Sven en Lynn

3 Reacties

 1. Ton Bekkers:
  1 december 2012
  Hoi Sven en Lynn. Leuk om jullie te volgen met de verhalen , Sonja herkent veel plaatsen waar julllie zijn geweest. Het blijven vervelende gasten die duitsers, je hebt er vaak alleen maar last van, en ik zit er heel de week tussen. Bedankt voor de moooie kaart die ik gekregen heb. Mijn huis staat nu te koop ,wachten of er nog mensen zijn met een zak geld. Het begint nu wat winter te worden dus daar missen jullie niks aan. Voor de rest gaat alles gewoon door.Veel succes bij het vinden van een job. Spreken elkaar later eens via skype, Sonja heeft dat. Groeten en nog heel veel plezier. Pas goed op elkaar. Pa en SonjA
 2. Jessica:
  1 december 2012
  Ejj avonturiers!!!!!!
  Wat een super leuk verhaal weer...
  Nu idd een beetje geld verdienen en dan kunnen jullie weer leuke dingen gaan doen, want wat geweldig is het allemaal zeg...
  Jullie moeten natuurlijk wel een baan hebben voor twee, dus als de een aangenomen wordt moet de ander in de buurt ook iets zien te vinden... En voor hoelang zoeken jullie dan wat?? Want ik neem aan dat je niet hier blijft....
  Ook weer super leuke foto's die op fb staan... Die kangoeroes joh hahaha lekker aan het spelen/vechten met elkaar... Hoe warm is het nu bij jullie?!? Ze zeggen dat er hier sneeuw gaat vallen binnenkort.. Van de week is Sinterklaas en dan gaan we weer gezellig de kerstboom zetten.. Jullie hebben denk helemaal niet het gevoel van de dec maand...
  11-11-12 niks bijzonders gedaan allebei de Fam. Zijn gezellig gekomen en hebben lekker gegeten met z'n alle...
  De babykamer is af, nu wachten op de spullen...
  Lig nu lekker op bed, te genieten van de schopjes die ik krijg van me schatje <3

  Nou genieste daar!!!! Liefs xxxx Tino en jes
 3. Clien:
  1 december 2012
  Hoi Sven en lynn

  Helemaal super wat jullie mee maken.
  Kom net uit een tuincentrum,en daar stond buiten een oliemolen kraam en werden er al kerst bomen verkocht.
  Regen en van de week misschien sneeuw.
  Nou dan zit ik liever in Aussie land nu.
  Succes met het zoeken naar een beetje leuke baan!!!
  Groetjes caroline